Стефани Сејмур се заљубила на снимању спота у фронтмена групе ''Гунс Н' Росес'' Аксела Роуза са којим јој се променио живот из корена. 

Песма се годинама препричава, као и  гламурозна венчаница коју је носила, али ти тренутци су јој само донели трагедије у животу.  Пре Аксела, причало се да је манекен ка била у вези са глумцем Чарлијем Шином и Вореном Битијем. 

 

Веза са Роузом јој је била испуњена алкохолом, дрогом, физичким сукобима. Пар се врло често појављивао у страним медијима због вођења таквог начина живота. 

Однос певача и манекенке варирао је од љубави до мржње. Писало се и да су верени, а њихова љубав окончана је 1993. године, тужбом.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Hollywood Stars Update

 

 Аксел је Стефани оптужио да насрнула на његаи украла му накит вредан више од 100.000 долара. Током парнице којаје била врло турбулентна, Стефани је открила пред судом да ју је Роуз психички злостављао, а звала је и његову бившу супругу да сведочи против њега. На крају су се ипак нагодили.

Манекенка је са само 16 година била у вези са тада 42-годишњим Џоном Казабланкасом, са којим је прво и потписала уговор у модној агенцији. Џон је у то време био шеф агенције и био  је ожењен када је био у вези са младом Стефани Сејмур. Стефани га је оставила пре него што се развео од супруге. 

Трагедија која је заувек променила живот овог пара, јесте смрт њиховог сина Херија Брента. Хери се у 24. години живота предозирао и преминуо.Он је такође био манекен, сарађивао је с модном кућом "Балмаин" и снимао за "Вогуе".

 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".