Stefani Sejmur se zaljubila na snimanju spota u frontmena grupe ''Guns N' Roses'' Aksela Rouza sa kojim joj se promenio život iz korena. 

Pesma se godinama prepričava, kao i  glamurozna venčanica koju je nosila, ali ti trenutci su joj samo doneli tragedije u životu.  Pre Aksela, pričalo se da je maneken ka bila u vezi sa glumcem Čarlijem Šinom i Vorenom Bitijem. 

 

Veza sa Rouzom joj je bila ispunjena alkoholom, drogom, fizičkim sukobima. Par se vrlo često pojavljivao u stranim medijima zbog vođenja takvog načina života. 

Odnos pevača i manekenke varirao je od ljubavi do mržnje. Pisalo se i da su vereni, a njihova ljubav okončana je 1993. godine, tužbom.

Foto: Jutjub printskrin/ Hollywood Stars Update

 

 Aksel je Stefani optužio da nasrnula na njegai ukrala mu nakit vredan više od 100.000 dolara. Tokom parnice kojaje bila vrlo turbulentna, Stefani je otkrila pred sudom da ju je Rouz psihički zlostavljao, a zvala je i njegovu bivšu suprugu da svedoči protiv njega. Na kraju su se ipak nagodili.

Manekenka je sa samo 16 godina bila u vezi sa tada 42-godišnjim DŽonom Kazablankasom, sa kojim je prvo i potpisala ugovor u modnoj agenciji. DŽon je u to vreme bio šef agencije i bio  je oženjen kada je bio u vezi sa mladom Stefani Sejmur. Stefani ga je ostavila pre nego što se razveo od supruge. 

Tragedija koja je zauvek promenila život ovog para, jeste smrt njihovog sina Herija Brenta. Heri se u 24. godini života predozirao i preminuo.On je takođe bio maneken, sarađivao je s modnom kućom "Balmain" i snimao za "Vogue".

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".