Холивудски глумци Ерик Робертс и Вилијам Болдвин допутовали су у Београд и почели су да снимању другу сезону серије "Јужни ветар".

Пројекат носи наслов "На граници" и публику очекује 10 нових епизода о даљем успону Петра Мараша у свету криминала и бизниса.

Милош Аврамовић неће бити једини редитељ на серији "Јужни ветар", али ће бити задужен да ради сцене са Ериком Робертсом и Вилијамом Болдвином. Део екипе биће и Љубомир Божовић, Немања Ћеранић (аутор филма "Лихвар") и Мирослав Стаматов.

Фото: Тањуг/АП

 

Питање "Јужног тока" постаје окосница још једног, историјски и географски неминовног сукоба између Истока и Запада на тлу Србије, условљавајуди политичка превирања и сукобе на свим нивоима власти, уз учешде страних служби. У свему томе, Петар Мараш води своје битке. Неминовно и очигледно губеди позицију вође српског подземлја, принуђен је да са својом породицом и екипом предузима све ризичније потезе, укључујуди и уцену власти, не би ли преживели рат који му је наметнуо његов некадашњи вођа Црвени.

У серији "Јужни ветар" видећемо и неке измена. Међутим, од старе екипе су ту Предраг Мики Манојловић, Александар Берчек, Богдан Диклић, али и Александар Глигоријевић (Капућино), Тамара Крцуновић и Јована Стојиљковић. Тамара наставља своју улогу из првог дела серије.

Поред колеге из Холивуда, гледаћемо у серији и славну руску глумицу Оксану Акиншина, али Алексеја Гришина.

ЛАРИСА (тумачи је Оксана Акиншина) - Припадница руске тајне службе, војно обучена и спремна за сваки задатак, жељна доказивања због посебне позиције унутар службе, условљене породичним везама. У Србију је послата да убрза процес који би довео до реализације "Јужног тока".

СЕРГЕЈ (Алексеј Гришин) - Руски човек "на терену" чији је стварни идентитет и посао замаскиран позицијом директора компаније коју је Русија купила током процеса приватизације у Србији.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снимање филма ''Јужни ветар''

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".