За песму колеге је имала само речи хвале. Прогнозирала је да ће овај сингл донети велики успех Валентину, јер је баш прави летњи хит. 

Фото: АТА имагес

 

Гога је била врло критична према данашњим певачима. Присетила се колико је њој требало времена и труда да се изгради на сцени као певачица. 

- Ако неко нема шта да ради, мисли да је најлакше да буде певач. То најбоље знамо по овим ријалити звездама. Да се неко не увреди, нажалост је тако. Ја сам 25 годинана сцени, мени се заврти у глави колико сам уложила труда у каријеру, а сад се неко појави и као певач је - изјавила је певачица. 

Гога се осврнула и на сукоб Ане Николић и Милице Павловић: 

- Ја сам добра и са Милицом и са Аном. Пре два и по месеца се мени слично десило. Моја песма је скинута за два дана са Јутјуба. Десило се да сам ја сазнала да је био идентичан текст код Секе Алексић. Очигледно је дошло до нечега, мислим да су то ауторска права. Кад људи шаљу текстове и мелодије, шаљу на више страна - рекла је и додала: 

- Можда је Ана купила песму пре пет година, па је Милица купила, али шта ако је песма настала пре пет година. Моје демо снимке пева Сузана Динић Бранковић. Замислите процури снимак како она пева. Некоме се свиђа једна верзија некоме друга. Све се то дешава. Ја бих волела да се та ауротска права реше и да ми певачи не плаћамо више песме. Песме коштају и до 15.000 евра.  

Милица и даље прати Гогу на мрежама. 

- Милица мене прати и даље на мрежема. Можда су сарадници требали да кажу Милици да је већ неко ту песму снимао. Незгодно је стати на нечију страну, а не знати шта је заправо истина. То је њена песма званично - рекла је за крај певачица. 

(24 седам)

БОНУС ГАЛЕРИЈА:
Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".