Za pesmu kolege je imala samo reči hvale. Prognozirala je da će ovaj singl doneti veliki uspeh Valentinu, jer je baš pravi letnji hit. 

Foto: ATA images

 

Goga je bila vrlo kritična prema današnjim pevačima. Prisetila se koliko je njoj trebalo vremena i truda da se izgradi na sceni kao pevačica. 

- Ako neko nema šta da radi, misli da je najlakše da bude pevač. To najbolje znamo po ovim rijaliti zvezdama. Da se neko ne uvredi, nažalost je tako. Ja sam 25 godinana sceni, meni se zavrti u glavi koliko sam uložila truda u karijeru, a sad se neko pojavi i kao pevač je - izjavila je pevačica. 

Goga se osvrnula i na sukob Ane Nikolić i Milice Pavlović: 

- Ja sam dobra i sa Milicom i sa Anom. Pre dva i po meseca se meni slično desilo. Moja pesma je skinuta za dva dana sa Jutjuba. Desilo se da sam ja saznala da je bio identičan tekst kod Seke Aleksić. Očigledno je došlo do nečega, mislim da su to autorska prava. Kad ljudi šalju tekstove i melodije, šalju na više strana - rekla je i dodala: 

- Možda je Ana kupila pesmu pre pet godina, pa je Milica kupila, ali šta ako je pesma nastala pre pet godina. Moje demo snimke peva Suzana Dinić Branković. Zamislite procuri snimak kako ona peva. Nekome se sviđa jedna verzija nekome druga. Sve se to dešava. Ja bih volela da se ta aurotska prava reše i da mi pevači ne plaćamo više pesme. Pesme koštaju i do 15.000 evra.  

Milica i dalje prati Gogu na mrežama. 

- Milica mene prati i dalje na mrežema. Možda su saradnici trebali da kažu Milici da je već neko tu pesmu snimao. Nezgodno je stati na nečiju stranu, a ne znati šta je zapravo istina. To je njena pesma zvanično - rekla je za kraj pevačica. 

(24 sedam)

BONUS GALERIJA:
Nenad Knežević Knez - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".