Сузана Манчић, певачица и водитељка, одувек је уживала у доброј музици, концертима и бројним дешавањима на које је водио отац који је тада био новинар.

Фото: В. Данилов

 

И дан данас се са радошћу сећа многих догађаја, а један јој је посебно остао у срцу.

- Хоћу да испричам једну причу, била сам мала, сећам се. Често смо добијали карте, ишла сам на балете, у позориште и појави се први солистички концерт Ђорђа Марјановића. Била сам толико мала, да сам тек требала да кренем у први разред. Мама и ја смо биле ђокисти и одемо ми на концерт, у Дом синдиката прекопута наше куће. И пева Ђорђе Марјановић, све дивно, ја њега волим и уживам у песмама, кад он запева на крају песму "Ја плаћам ове ноћи" и он пада ту по сцени, цео Дом синдиката рида и ја плачем, не знам зашто плачем, ал плачем. Једноставно он је имао утицај на публику, могао је са њом да ради шта хоће - присетила се Сузана.

Фото: Архив Борбе

 

Подсетимо, легендарни певач народне музике певач Ђорђе Марјановић, преминуо је прошле године од последица корона вируса у деведесетојпрвој години живота. Иза њега остали су бројни хитови и много драгих успомена, али ако се из опуса његовог може издвојити пет песама, по којима ће се памтити, поред "Звиждука у осам", то су и "Београде", "Романа", "Натали" и “Девојко мала".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Легендарни шансоњер Драган Стојнић - ретроспектива каријере

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".