Ведрана Рудан често у својим књигама износи детље из свог турбулентног живота, а неретко у својим колумнама пише и о својој деци, коју уме веома да искритикује.

- Мајка сам која попут већине мајки воли своју децу, срећом не безусловно. Али сам и жена која себи даје за право да свог партнера, углавном, воли више него властиту децу - рекла је она и шокирала.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

Нешто касније је мало кориговала свој став.

- Моја су деца успешни, зрели, млади људи зато јер сам им ја помогла да то постану. Сигурно им не пада на памет да ме критикују или да се на мене љуте. Само ја у нашој екипи имам право на љутњу, али ме брзо прође - додала је књижевница.

Мало је познато да Ведрана Рудан има успешног сина Славена и ћерку Асју из првог брака, а иначе удата је за адвоката Љубишу Драгељевића. 

 

 

Син Ведране Рудан је Славен Хрватин који је један од најпознатијих хрватских психолога, а својевремено је објавио и књигу својих колумни под називом "Злихологија". Залаже се за заштиту људских права, легализацију канабиса, атеиста је и левичар. Истовремено је и нека врста менаџера своје мајке.

Фото: РТЛ принтскрин

 

На питање да ли понекад потражи психолошки савет од свог сина, Руданова је рекла:

- Не. Психолози никад не "психологизирају" своје најближе. Ипак, кад сам у некаквој психо фрци увек њега питам за савет. Он је један од најобразованијих људи које сам срела. Истински хуманиста и мрзитељ насиља. И велики, велики, велики борац за женска права на шта сам посебно поносна - рекла је књижевница гостујући у једној емисији.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Породичне слике из дома адвоката Томе Филе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".