Маја је детаљно описала како изгледа припрема за ''Дневник'' и у колико часова долази на посао: 

– Имам посебан ритуал! Раном зором стижем на посао, зими и у праскозорје. Увек се шалим да устајемо пре петлова, зато кад стигнем на посао прво узимам зелени чај од наших дивних кафе куварица са којима волим да разменим коју реч, потом одлазим на шминкање и сређивање фризуре и обавезно очекујем од шминкерског сектора максималну брзину, свака им част како ме спреме за 15 минута. Све остало време трошим на апдејт информација и припрему за Дневник чије је прво издање у 6 ујутру у Новом јутру. Тек потом пијем прву кафу око 6 и 30 у првој паузи – истакла је Маја, те је издвојила једну ствар која јој тешко пада.

 

Међутим, постоји нешто што јој тешко пада у послу: 

– Дефинитивно ми тешко пада рано устајање, нарочито када се смене заређају. Тешко ми пада и рано успављивање, тешко човек пре 23 часа може да заспи данас. Али, заиста, кад волите свој посао онда вам је ипак све лакше па и да читате Дневник са пуном концентрацијом иако сте спавали свега три сата те ноћи. 

Маја је рекла да удварача нема, али се људи пристојно јаве: 

– Морам да признам да лепих речи увек има, комплимената и слично. Велики број порука стиже преко друштвених мрежа, одговарам само на пословне предлоге за сарадње и нека конкретна питања. На улици приђу да ме поздраве, да размене коју реч, али конкретних удварања нема, вероватно зато што не остављам простора за то. Пристојним људима узвраћам истом мером, љубазношћу и осмехом – закључила је водитељка. 

 

Упркос обимном послу, водитељки остаје и време за њу: 

– Када се добро организујете, онда имате времена за себе. Човек мора да одреди шта су му приоритети и на дневном нивоу и у животу. Квалитетно проводим своје слободно време, посвећујем се породици, пријатељима, путовањима. У томе свему заиста уживам, срећна сам и захвална на свему што имам.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".