Јелена је изјавила да се поводом развода неће оглашавати. Овај пут је екипу новинара ''24 седам'' интересовало да ли ће певачица поново ''стати на луди камен''. Позвали су астролошкињу Невену Ђорђевић да сагледа наталну карту Карлеуше. 

- Јелени Карлеуши је Јупитер у првој кући. Дете среће. Буквално, хоће је све што запне. Али, тај Јупитер јој је у лошем односу са кућом брака и са Месецом (који представља мајку). Након смрти мајке њој фактички срећа ''одлази". Ипак, не може да јој буде нешто ужасно лоше, јер је опет ту тај Јупитер који, пак, неће бити јак као пре - почела је астролошкиња Невена, па додала како је Карлеуша у ствари у овом браку била готово заробљена.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

 - С обзиром на тај Месец и њене емоције, види се да је она била ''заробљена" у том браку, односно да јој није пружао ништа што би хранило њену прву кућу и њу саму. Такође, седма кућа јој хвата знак Водолије који у 90 одсто случајева доводи до развода, Водолије тешко одржавају брак... А осма кућа, која означава смрт или било какав јак крај, исто ''хвата" Водолију, која је дефинитивно била предодређена да оконча овај брак. Буквално, није било спаса.

Невена не прогнозира да ће Карлеуша и поново  ''стати на луди камен", али ће свакако бити емотивно испуњена.

- Девета кућа која може да јој представља идући брак, ако до њега и дође... Она је у Рибама. Њен први брак, на пример, није ни уцртан, као да се није ни догодио. Затим, Нептун јој је повезан са Плутоном који представља неку моћ, а притом је у Стрелцу. Доживеће такву слободу након овог развода... А она ће је довести до некога ко је врло јак! Мислим да се неће удати, остаће слободна, правно, званично, али ће бити са неким ко не да је имућан... Буквално јој се та моћ и Плутон спајају са Венером - закључила је она, па додала да се Јелени нова љубав смеши већ у септембру.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

>