Састојци:

250 г млевеног немасног говеђег меса
0.25 шољице маслиновог уља
1 чаша свежег сира за мазање
1 кашичица кима
1 кашичица паприке
1 кашичица љуте паприке
1 кашичица соли
1 кашичица свежег црног бибера

1 црни лук
1 чаша црвеног пасуља
4 такоса
1 салата кристалка
1 црвени лук
1 авокадо
1 парадајз
1 чаша чедар сира

За прилог:

6 тортиља

2 чаше гријер сира
1 везица босиљка
1 кашика путера
1 кашичица соли
1 кашичица свежег црног бибера

Фото: Профимедиа

 

Припремите на следећи начин:

Пржите млевено месо док не испусти воду. Затим ситно исецкајте лук и додајте у месо заједно са зачинима. Наставите да динсате. Затим додајте пасуљ, промешајте и пржите још мало. 

После тога, исецкајте парадајз и црвени лук на ситне коцкице. Очистите и ситно насецкајте авокадо. Затим је потребно рукама уситнити салату.  После додајте месо и пасуљ који сте већ спремили као и нарендани чедар. За крај је остало да додате сир за мазање и сервирајте.

На овај начин спремате прилог: 

Сир гријер исеците на кришке. Путер растопите у тигању. Затим се спремите да тортиљу ставите на растопљен путер. Поређајте кришке сира на тортиљу. Додајте исецкани босиљак. Зачините сољу и црним бибером, поклопите другом тортиљом и испеците са обе стране. Након што испечете тортиље, сервирајте и декоришите по укусу. 

(24kitchen.rs)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".