Водитељка Јована Јеремић данас је ватрена плавуша, редовно тренира и веома је посвећена свом изгледу, наглашава да своје тело жели да доведе до савршенства. У прилог томе говори и чињеница да врло често посећује козметичке салоне, а ни естетске корекције јој нису стране!

Иако је постала препознатљива по веома провокативним стајлинзима и широком осмеху, на почетку каријере је изгледала потпуно другачије!


Имала је дугу браон косу, много тање усне, кубурила је и са неколико килограма вишка, а њен стил облачења није био ни близу садашњем.

Са друге стране, Јеремићева врло отворено прича о свим естетским корекцијама које је радила. Признала је да је увећала усне, али и да је кориговала изглед носа, јер је "имала квржицу" на њему, како је једном приликом истакла.

Оно што следеће на себи жели да улепша су груди, које су јој се, према њеним речима, опустиле после дојења.

- Од септембра ћу имати боље попрсје. Имала сам фантастичне груди, али дојила сам, волим то и друго дете ћу да дојим и ово сада што имам су груди мајке. Желим да ми буду оне старе, биће хируршка интервенција - каже Јована Јеремић.

Фото: АТА имагес

 

Али, додаје да неће стављати силиконе.

- Идем само на затазање. Имам своје груди, има сад са масним наслагама то што се ради, извуку ти одоздо и ставе ти у груди. Ја морам добро да изгледам, мени је то важно за посао - рекла је Јована.

- Ја имам леп деколте, то је део мог сексипила, ја волим да потенцирам свој сексепил. Шта ме брига што гледају баке и деке, то сам ја, радим оно што волим и како се осећам - закључила је водитељка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".