Voditeljka Jovana Jeremić danas je vatrena plavuša, redovno trenira i veoma je posvećena svom izgledu, naglašava da svoje telo želi da dovede do savršenstva. U prilog tome govori i činjenica da vrlo često posećuje kozmetičke salone, a ni estetske korekcije joj nisu strane!

Iako je postala prepoznatljiva po veoma provokativnim stajlinzima i širokom osmehu, na početku karijere je izgledala potpuno drugačije!


Imala je dugu braon kosu, mnogo tanje usne, kuburila je i sa nekoliko kilograma viška, a njen stil oblačenja nije bio ni blizu sadašnjem.

Sa druge strane, Jeremićeva vrlo otvoreno priča o svim estetskim korekcijama koje je radila. Priznala je da je uvećala usne, ali i da je korigovala izgled nosa, jer je "imala kvržicu" na njemu, kako je jednom prilikom istakla.

Ono što sledeće na sebi želi da ulepša su grudi, koje su joj se, prema njenim rečima, opustile posle dojenja.

- Od septembra ću imati bolje poprsje. Imala sam fantastične grudi, ali dojila sam, volim to i drugo dete ću da dojim i ovo sada što imam su grudi majke. Želim da mi budu one stare, biće hirurška intervencija - kaže Jovana Jeremić.

Foto: ATA images

 

Ali, dodaje da neće stavljati silikone.

- Idem samo na zatazanje. Imam svoje grudi, ima sad sa masnim naslagama to što se radi, izvuku ti odozdo i stave ti u grudi. Ja moram dobro da izgledam, meni je to važno za posao - rekla je Jovana.

- Ja imam lep dekolte, to je deo mog seksipila, ja volim da potenciram svoj seksepil. Šta me briga što gledaju bake i deke, to sam ja, radim ono što volim i kako se osećam - zaključila je voditeljka.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".