Певачица је водила рачуна о прослави рођендана и свом изгледу. Она је обукла белу хаљину вредну од око 1.800 евра коју је комбиновала са провидним сандалама у вредности око 1.000 евра и фасцинирала све.

-Надам се да вам је лепо, надам се да ћете уживати. Желим поделити с вама радост и срећу што славим велики 50. рођендан- обратила се Нина Бадрић својим гостима.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

На прославу јубиларног рођендана позвала је 150 пријатеља, међу којима је су били Нинини добри пријатељи Јелена Розга и Петар Грашо који су заједно стигли на прославу.  

Нинина десна рука била је њена сестра Сунчица, која је стигла из Италије, где живи. Нина и Сунчица врло су повезане, тако да је прослава рођендана једна од прилика у којима је и певачица јавно показала сестру.

- Ово је полувреме мог живота, јер имам намеру живети до стоте! Донесите радост, осмех и ципеле које не жуљају, а за све остало ћу се побринути ја - писало је у Нининим позивницама за рођендан.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Нина је желела да цела прослава подсећа на море, а са шефом кухиње Марином Рендићем осмислила је и мени који се састојао од хладног и топлог предјела, главног јела и дезерта. Хладно предјело састојало се од кварнерских шкампа, хоботнице, туне, пршута, сирева, тартар бифтека... Топло предјело био је рижото од вргања и шкампа. Главно јело били су прасетина и разни бифтеци, а за крај су се званице почастиле тортом.

Разлози за славље били су и продаја стана, али и куповина другог који је купила у центру Загреба. Такође, решила се човека који ју је пратио све до њеног одмора за душу у Хвару,преноси 24.сата.хр. 

 БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".