За добру атмосферу на рођенданској журци у једном ексклузивном Миланском ресторану потрудила се Нада Топчагић. Наиме, Златанова породица и блиски пријатељи одлучили су да му направе изненађење и позвали су Наду да му уживо одпева омиљену песму "Јутро је". Певачица се радо одазвала позиву и заједно са супругом и њиховим пријатељем допутовала је у "престоницу моде".

Када је ушетао у хол хотела Нада је певала песму "Јутро је" која је омиљена Ибрахимовићева песма.

Подсетимо, Нада Топчагић је једном приликом рекла да није могла да спава од среће јер је Златан Ибрахимовић на сцену италијанског фестивала Санремо изашао уз уводне тактове њене песме "Јутро је".

- Шта да вам кажем, пресрећна сам. Нема ко ме није звао због тога, сви причају само о томе. Једна таква спортска величина да се појави на сцени Санрема уз моју песму је несвакидашња част и задовољство. Мислим да то нико од музичара са ових простора није доживео - усхићено каже Нада за и додаје да је имала прилику да упозна Ибрахимовића.

Видно одушевљен певачициним присуством, ни Златан није остао дужан. Поклонио је Нади дрес ФК Милана са својим потписом, а фолкерка се убрзо похвалила поклоном:

ФОТО: Инстаграм/ Нада Топчагић/принтскрин

 

Своје утиске пренела је укратко на Инстаграму. На једној од фотографија оставила је коментар - На рођендану код мог драгог Златана. Гори Милано уз "Јутро је". Хвала Златане, хвала Милано, хвала свету!
Љуби Вас и воли Надица Топ!

 

 

Поред тога, певачица је имала прилику да упознала бројне фудбалске асове међу којима и Пола Погбу.

 

 

Неће бити изненађење ако још који фудбалер заволи њене хитове. Чини се да се Топчагићки смеши добра певачка перспектива међу фудбалерима.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".