Једна од највећих звезда са ових простора каријеру је почела пре више од четири деценије. Упркос огромној популарности, Лепа Брена одувек је чврсто стајала на својим ногама, између осталог и захваљујући чињеници да је од старта строго раздвајала професионални део живота од приватног. Када се рефлектори погасе и сиђе са позорнице, престаје да буде фолк дива и враћа се свакодневици у којој је супруга, мајка, сасвим обична жена.


‒ Лепа Брена је неко ко је на концерту Лепа Брена та два, три сата, а када се заврши, идем својој кући, деци, свом Боби, породици. Живимо један нормалан живот јер је веома важно да своју професију и титулу не уносите у породични дом. Боба и ја успели смо да разлучимо и остваримо каријере као млади, па нам је љубав и све што смо стварали помогло да постанемо стабилни и спознамо шта воле медији, а то су скандали. Нису љубитељи нормалних и успешних као што смо ми ‒ објаснила је Брена у емисији „Гранд Магазин“ и додала да је поверење најважније у свакој вези међу људима.
 

Фото: Архив Новости

 

‒ Без тога ни љубав, ни интереси не могу да задрже однос, ни пословни ни животни. Сви који су успели да сачувају интиму у браку и везама и који знају то да негују су опстали. Боба је веома пажљив, он води рачуна да наш однос увек буде занимљив, да није монотоно, веома је талентован за живот и то добар и квалитетан ‒ открива популарна певачица.

Без поверења је све узалуд. Да ли би онда превару требало опростити? И о томе је дала свој суд:

Фото: АТА имагес

 

‒ Ако то руинира психички живот, онда не, а ако можете да опростите, онда опростите. Не може се увек праштати, постоје оне које представљају душевни бол.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".