Иначе, Станија одлази почетком недеље на суђење те ће напусти Задругу. 

- Он је преко дана ишао од девојке до девојке. Пар пута је срчано бранио, ја сам Решићки рекла: "Добар је мали, чувај га кад одем". Харем је направио Јањуш, знамо да је овде зезнуо брак и шта је било са Мајом, а девојке се лепе за њега због кадра. Сматрам да би свака девојка пре требала да изабере Марка, него Јањуша који се спрда са девојкама. Рекла сам му да погледа Решићу слатка је, зрелија, није је имао у оптицају јер је старија. Ја сам све то гледала кроз призму себе и моје везе, дечко ми је 9 година млађи, нисам веровала у то, али ја сам срећнија са њим у вези. Волела бих да видим њену емотивнију страну, да у њеној причи њу коментаришу - говорила је Станија.

- Зашто је сумњичава у твом и Марковом односу? - упитао је Дарко Танасијевић.

- Једино што је Марко у старту рекао да сам ја њему икона. Кад ме је упознао допадам му се још више, јер је видео колико сам нормална и приземна. Остале су те речи, али он је од старта рекао да имам дечка и да то поштује. Никад ми се није удварао. Једини проблем, што би могао да боде очи, је што Марко седи поред мене на гарнитури. Заиста неочекивано лепо пријатељство, нисам очекивала да може тако лепо да се дружи јер је мушкарац у питању. Од првог дана ми је сачувао кревет, ставили су нас у ситуацију. Већ сам разговарала са Сандром, њена несигурност, може само да га отера. Мора да се води сопственим осећајем, може и моја породица да буде против, ја идем главом кроз зид - причала је Добројевићева.

- Поново севају варнице између тебе и брачног пара Драгојевич? - започео је Дарко нову тему.

- Далила ме хвата за сваку реч, ја је хватам на те форе. Синоћ је хтела да спомене нешто хипотетички, рекла сам јој да хипотетички могу да јој скинем и Дејана. Верна сам као кер у свом односу - одговорила је Станија.

- Како ти се чине Милица и Менсур? - питао је Дарко.

- Милица и Менсур су мени преслатки. Ја сам видела од самог старта, она после журке намерно неће код њега, морам да је одведем у кревет, он се нервира. Показује свој став, девојка има шта да каже. Предала се том одонсу и идеална је за њега, таквог какав јесте - рекла је она.

Напишите нам ваше мишљење о овоме у коментаре! 

(Србија данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".