Водитељка Тамара Грујић је већ годинама у складном браку са својим супругом Вуком, а оно што јој се догодило једном на терену никада неће заборавити.

Тамара Грујић је водитељка познате емисије хуманитарног карактера, а снимање једне епизоде било је у најмању руку необично. Наиме, она од малих ногу има проблем с месечарењем, те је препричала једну анегдоту у вези с тим.

Фото: АТА имагес/В. Данилов

 

 

-Пре пар месеци Александар архитекта и ја завршавамо вечеру последњи, нешто мало причамо, сви су отишли да спавају. И ја сам отишла да спавам у неко доба. Вук се пробуди, види да ме нема. Два, пола три ко вели ја сам са Александром, у кафани циркам. Мо'ш мислити. Изађе напоље укапира да је све по хотелу погашено и помисли да нисам кренула да месечарим и крене да ме зове ‘Тамара, Тамара‘. У том моменту угледа Александра на тераси, који се пробудио, није могао да спава, пита га: ‘Где је Тамара, је л' код тебе‘, овај каже: ‘Не‘. Два сата су ме заједно тражили од два до четири ујутру и онда му је Вук рекао: ‘Нема везе, она се увек врати‘, испричала је кроз смех Тамара у емисији Марије Килибарде, па наставила:

-Будим се у седам сати, отварам очи и видим свог тонца у брачном кревету поред себе. Оседим, устајем и схватам да је његова соба преко пута моје. Улазим у своју собу, а Вук ће с врата: "Где си ти целу ноћ?", кажем: ‘Ја отишла код Бране‘, а Брана прича следећу причу. Два ујутру, ја отварам врата његове собе и говорим му нешто везано за снимање, седам поред њега, узимам му цело ћебе, лежем, покривам се и ништа. Човек није могао да дође себи, толико се паралисао да му није пало на памет да покуца код Вука на врата и пита за мене. Дуго нисам месечарила, у двадесетим рецимо нисам уопште, почела сам откако сам са Вуком, који ме тако усред ноћи ухвати како стојим као кип у ћошку. Онда ме он ухвати, па ме врати, јер човека који месечари не треба будити. Приметили смо да је ћерка Ленка то наследила од мене", рекла водитељка, која је 2019. година родила ћерку Ленку, од које се не одваја чак ни када иде на посао.

БОНУС ВИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".