Серију ''Позив'' аутори су најавли као једну врло узбудљиву и динамичану серију инспирисану свакодневним проблемима и реалистичном причом која је испуњена неочекиваним обртима. 

 Мирјана Јоковић тумачиће улогу бивше полицијске инспекторке Анице Рељић, која ради у кол-центру мобилног оператера. Само један позив у току ноћи мења све...

- Ово је прича о једној жени мојих година с другачијом километражом која је спремна да жртвује свој живот. У том смислу, ово је улога какву никад нисам играла и зато ми је још занимљивије и још лепше. И на неки начин, желим да се и такве жене представе - каже глумица Мирјана Јоковић.

Фото: Архива Новости/З. Кнежевић

 

Осталим улоге тумаче у Уликс Фехмиу, Снежана Богдановић, Ана Франић. Редитељ је Марко Ђилас, а аутори серије Марко Поповић и Ива Митровић.

- Инспирација су нам били људи који раде у кол-центрима, поготово мобилних оператера и телеоператера. Они су константно изложени нашим фрустрацијама, зовемо их и понашамо се као да је питање живота или смрти, да ли нам интернет прекида или нам не ради опција уназад на ТВ. А онда смо помислили шта би било када би неки од тих позива стварно био питање живота и смрти - истиче Марко Поповић.

Ива Митровић наводи да им је било занимљиво да обрађују неку животну ситуацију која је могућа и да гледаоци, док буду гледали серију, помисле да би то и њима могло да се деси.

Снимање серије ће трајати два месеца на преко 50 локација, а пројекат се реализује у сарадњи РТС и продукцијске куће "Бренд вижен". Осам епизода серије "Позив" биће емитовано на Првом програму.

(Курир.рс) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".