Цеца је важила за једну од најпожељнијих жена на просторима бивше Југославије, а позната је по томе да је била заљубљиве природе што јој је донело много проблема.

Била је у везама са успешним мушкарцима, бизнисменима, али и са момцима који су били на лошем гласу. 

Након што се развела од Горана Богуновића, од ког је доживела породично насиље, започела је везу са Зораном Ковачевићем Кочом.

Фото: Н. Параушић

 

 

Цеца и Зоран живели су у ванбрачној заједници, током које су добили ћерку Сашку, али је он 15 дана после рођења детета убијен испред куће 1998. године.

Фото: З. Кнежевић

 

- Зоран и ја смо се много волели, али нас је његова смрт раздвојила после три године забављања. До данашњег дана није откривено ко је починио убиство, а ја сам одмах након трагедије од шока изгубила млеко. Беба је одбијала да једе вештачку храну, што је изазвало бројне проблеме. Ипак, знала сам да морам да се борим због своје деце, па сам некако, уз подршку родитеља, успела да прегурам тај тежак период - започела је Цеца.

Најтежи животни ударац био је управо губитак Зорана. 

Фото: Душан Мишић

 

 

- То је најтежи тренутак у мом животу. Мајка ми је тада много помогла. Када сам то превазишла, знала сам да сам победник и ништа не може да ме поколеба. То су били тренуци на ивици - или полудети или остати нормалан. Разлог и смисао живота су ми деца. Мени је најтеже што сам изгубила вољеног човека - рекла је Китићева.

Зоран Ковачевић Коча био је један од момака са београдског асфалта деведесетих. Држао је неколико коцкарница. У младости се бавио боксом. Био је у сукобу са Кнелетом, а то га је коштало рањавања у ногу. Ипак, према причама људи који добро познају дешавања у подземљу, он, иако повређен, наставио је да се бије. Писало се и да је био умешан у убиство Мићка Талијана 1991. у Будви. Сумња на Кочу је пала када је у његовом стану пронађен Мићков пиштољ. Ипак, није одговарао за то дело, а случај никада није решен.

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Дабовић-утакмице

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".