Певачица је гостовала у емисији "ВИП дијета", у којој је причала о исхрани и шта ју је покренуло да размишља о здравом начину живота. Иако је било тешко, Лепа Брена је постигла жељене резултате.  

За босанске медије нутриционисткиња Јована Срејић Ферлуг анализирала је ову протеинску дијету због које Лепа Брена изгледа фантастично и у 62. години.

Фото: АТА имагес

 

Јеловник Лепе Брене садржи три оброка по дану, а направљен је за пет дана тако да викендом може јести оно што више воли и уживати у недељном ручку са најближима.

-Морате бити здрави, пазити шта једете, спавати на време, устајати на време, мало тренирqти, али углавном се мора живети, како бих ја рекла, спортски војнички ако хоћете издржати овај ритам и овај темпо- изјавила је Брена недавно за ИН Магазин.

Фото: Инстаграм принтскрин/ lepabrenaa

 

Лепа Брена, осим што чува своју беспрекорну линију, открила је и тајну дугог брака, у којем је пуних 30 година:

-Брак није да сте се венчали па је муж купио жену као неки ормар, па један дан када досади, дође млађа и лепша. Ми жене рађамо децу, стварамо нови живот, наше тело се деформише толико пута и јако је тешко вратити се у топ форму. Да вас ти ваши мужеви не мењају као старе ормаре, него да негујете тај однос, да вас неко поштује када вам је тешко и када сте у патикама, а исто тако да ви њему будете ослонац.

(Најжена) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".