Женственост и достојанствено старење Монике Белучи окупирају насловнице бројних магазина који су писали о изгледу и стилу познате глумице и сви се труде да открију њену тајну.

Моника Белучи је инспирација многим женама. Иако има савршену линију, Моника је једном приликом признала да избегава дијете.

Фото: Профимедиа

 

У једном интервјуу, Моника је истакла да је тајна женствености заправо у унутрашњем свету и у свести сваке жене.

– Женственост је, пре свега, ствар интелекта. Права женственост има много маски, а ово никако није питање облика или величине – рекла је она, алудирајући на то да физички изглед готово да уопште и не утиче на то колико ће нека жена бити привлачна и женствена.

Фото: Профимедиа

 

Моника Белучи верује да се женственост крије у стању духа и у односу жене према самој себи, а тек онда на основу односа према другим људима. Уколико сте сигурне у себе, то ће на неки начин исијавати из вас и постати уочљиво другим људима.

Према њеном мишљењу, права лепота почиње тамо где престаје савршенство. Перфекционизам и настојање да будете потпуно без мане, потпуно су погрешни. Насупрот томе, требало би да прихватите себе, да радите на себи до оне мере до које се осећате лагодно и лепо.

Фото: Профимедиа

 

У једном интервјуу, Моника је дала и један практичан савет који може да послуша буквално свака жена. 

– Веома је дирљиво сетити се како је моја бака, са 80 година, бојила и стављала кармин на усне пре него што је изашла из куће. И то је било смело: показала је да и даље жели себи да угоди и да буде млада. Бити женствено је могуће у било ком узрасту. То се осећа се на енергетском нивоу – рекла је чувена глумица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Незаборавна филмска дива Мерилин Монро

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".