Она је осамдесетих и деведесетих година била једна од најпознатијих певачица коју је задесила тужна судбина и натерала је да спакује кофере у потрази за новим животом.

Влатка Покос је почела као чланица Сребрних крила, а након тога је отпочела и самосталну каријеру, њене најпознатије песме су Метак и Не тражим ништа. Упркос великом успону, њен приватни живот је бацио у сенку каријеру, па се тако о њеној афери са бившим мужем доста писало.

 

 

Влатка је још 2001. година упознала Јосипа Радељака, она је тада имала 31 годину, а он 58. Њих двоје су се и венчали, а она је тек 2010. у својој књизи описала проблеме кроз које је пролазио њихов брак.

-Од обожаване жене која је добијала црвене руже и поруке, постала сам део послуге која се са мора враћала у аутомобилу са пртљагом, изјавила је она.

 

 

Њена аутобиографија је доживела велики успех, а један детаљ је привукао доста пажње. Наиме, на вечери код Петра Граша на којој је била и Ивана Банфић са својим супругом, десио се замало скандал. Влатка је окривила Ивану како све време посматра њеног супруга Јосифа, чак му је и нешто шапутала на уво. због овога, Влатка је сутрадан направила љубоморну сцену на коју је Јосип јако бурно и насилно реаговао.

Они су се често свађали и разилазили, а коначан развод је уследио 2007. године након чега се Влатка одселила у Канаду, како сама каже, због егзистенцијалних али и здравствених разлога.

Још једна њена веза је привукла много пажње, то је била романса са манекеном Ивицом Биљаном, а како он живи у Канади, везу су одржавали на даљину и раскинули. Ивица је изјавио једном како је Влатка јако љубоморна и да га је контролисала.

– Живот ме научио да ништа није дефинитивно, али истина је да сам већ дуже планирала повратак у Европу. Иако Канаду и даље сматрам фантастичном земљом с најљубазнијим људима на свету, ипак сам била усамљена, што никада нисам скривала. Ни клима није најбоља кад се упореди с нашом, то су два највећа разлога. Недостајао ми је мој живот, пријатељи, па и јавни посао – колико год понекад био неугодан и тежак  – рекла је она о повратку у Европу.

 

 

Влатка је открила и да је за њену линију највише задужен воће и поврће које чини 80 одсто њене исхране, а уз то обожава и рибу. Додала је и да је добра генетика ипак доста заслужна, али и активно бављење спортом, као и то да чим примети да се угојила, одмах избаци хлеб. О естетским корекцијама је имала посебно мишљење и јасан став.

– Никад нисам помишљала на то иако су ме, не бисте веровали, у мојим раним двадесетима наговарали на операцију носа јер, ето, није савршен, што год то значило. Верујем да нас мале несавршености чине посебнима и јединственима те да увек можемо и требамо извући максимум из онога што нам је природа дала. Подр­жавам и разумем мале естетске корекције, али болесно је оно што се данас догађа у свету. Страно ми је видети све те жене, попут Ким Кардашијан, без карактера и стила које већ у врло раној доби почну да користе ботокс или филере. Да не говорим о дегутантним предимензионираним задњицама и уснама. Медији то величају као нешто лепо. Не, није то лепо. Те девојке изгледају униформисано и приглупо – закључила је Влатка.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".