Стрелац

Представници овог хороскопског знака у тешким ситуацијама могу брзо да пронађу право решење или пријатељима уделе мудар савет. Посебне способности и осећај за то како људи и свет око њих функционишу чине их невероватно проницљивим и помажу им да кроз живот иду лагано, без непотребних и погрешних потеза. Астролози кажу и да представници овог знака имају невероватне детективске способности.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Поред урођене мудрости, ови људи воле да се у животу ослањају на знање добијено од људи који их окружују. Не мора да се ради о "професионалцима", учитељима, професорима, већ људима са којима раде, друже се или су део њихове породице, а који су успели у животу. Угледају се на мудре и сналажљиве људе и од њих "купе" тајне и трикове. Међу Водолијама често можете да сретнете бриљантне научнике, иноваторе и проналазаче.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Представници овог хороскопског знака су у стању да суптилно осете друге, саосећају и пронађу излаз из готово сваке ситуације. Они се увек очајнички боре за правду, без обзира на последице које могу да их сачекају у будућности. Рибе ретко упадају у невоље јер, по правилу, имају довољно мудрости да не упадну у замку злих и покварених људи.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".