Поводом Миљаниног повратка огласиле су се и комшије из Ниша и прокоментарисале шта мисле о породици Кулић.

Једна од  комшиница открила је да је њихов приватни живот налик ријалитију и да су честе Миљанине свађе са мајком Маријом Кулић.

Фото: Jutjub принтскрин/Zadruga Official

 

- Не, нисам чула ништа. Било је неких проблема раније кад је Миљана била ту. Њој нико не може ништа, никога не слуша. Не знам зашто су се свађали ваљда око новца и те проклете коцке, појма немам. Јако је фина жена, од како се разболела не виђам је често, иначе смо је подржавали и мој супруг и ја кад је била у ријалитију чак смо и гласали за њу. Жао нам је једино оног детета, али њему сад сигурно ништа не фали осим мајке. Не знам шта ће бити са Миљаном много се опустила и тај порок и коцка - започела је комшиница.

Она каже да јој је драго што је Маријино здравствено стање стабилно након последњег прегледа у Турској. 

Фото: Инстаграм принтскрин/milijana_official

 

- Не знам. Ми се не јављамо једни другима, не срећем је често... Морам да кажем да је доста смршала, то је ваљда због болести, али сам прочитала да је сада све у реду са њом. Ваљда је победила то, даће Бог. Мој супруг је видео како једне ноћи Миљана бежи из куће и држала је нешто у руци, ваљда торбу, нисмо видели. Марија је трчала за њом. Да ли је украла паре или је то било нешто друго, не знам. Супруг ми је рекао ту на углу је чекао неки аутомобил београдске таблице и само је улетела у тај ауто и отишла. Тад је Марија била баш љута.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Комшиница је прокоментарисала и Миљанине сетре. Поред лепих речи, ту су и критике: 

- Лепе су девојке јако... Долазе ту момци неки са бесним аутомобилима свако вече и за једну и за другу. Видим их понекад, она млађа је мало набеђена пуна себе - каже она.

 

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".