Певачица Милица Тодоровић једна је од најлепших жена на естради. Она је недавно објавила фотографију са базена у купаћем костиму који је истакао њено тело. Међутим, примећује се да се мало угојила. 

Њена фотографија у купаћем костиму многима је изгледала као да је  почела да ради на свом изгледу. Трбушњаци су били извајани, ноге затегнуте, а линија беспрекорна. Ипак, истина је другачија. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milicatodorovicofficial

 

Тим  поводом огласила се и Милица: 

- Тренутно не тренирам због тога што ми је лето баш радно и 'живим на точковима' и немам времена за тренинг, али пре почетка летње турнеје сам имала персоналног тренера и са њим сам вежбала - рекла је певачица која помоћ око исхране тражи од нутриционисте и додала: 

- Што се исхране тиче, мој нутрициониста је Ана Петровић и код ње сам већ пар година. Мало забушавам и опустим, се али се брзо вратим на режим - рекла је Милица за ''Лепа и Срећна'' и открила да је за њену беспрекорну линију ипак заслужан добар метаболизам.

- Лако мршавим па се не оптерећујем много - искрено је рекла да има проблем као и остале жене, али њој никада нису сметали килограми: 

- Стомак ми раван само ујутру, увече се већ надујем, као све жене.

- Још увек нисам вратила килажу коју сам имала раније, али носим такве ствари да прикријем вишак. Али и у њима изгледам добро и даље сам сек*и. Нисам пресрећна што сам се угојила јер сам цео живот мршава као штапић па ми је чудно, али се лепо осећам - изјавила је она.

О снимку који је објавила на свом Инстаграму говорило се данима.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".