Pevačica Milica Todorović jedna je od najlepših žena na estradi. Ona je nedavno objavila fotografiju sa bazena u kupaćem kostimu koji je istakao njeno telo. Međutim, primećuje se da se malo ugojila. 

NJena fotografija u kupaćem kostimu mnogima je izgledala kao da je  počela da radi na svom izgledu. Trbušnjaci su bili izvajani, noge zategnute, a linija besprekorna. Ipak, istina je drugačija. 

Foto: Printskrin/Instagram/milicatodorovicofficial

 

Tim  povodom oglasila se i Milica: 

- Trenutno ne treniram zbog toga što mi je leto baš radno i 'živim na točkovima' i nemam vremena za trening, ali pre početka letnje turneje sam imala personalnog trenera i sa njim sam vežbala - rekla je pevačica koja pomoć oko ishrane traži od nutricioniste i dodala: 

- Što se ishrane tiče, moj nutricionista je Ana Petrović i kod nje sam već par godina. Malo zabušavam i opustim, se ali se brzo vratim na režim - rekla je Milica za ''Lepa i Srećna'' i otkrila da je za njenu besprekornu liniju ipak zaslužan dobar metabolizam.

- Lako mršavim pa se ne opterećujem mnogo - iskreno je rekla da ima problem kao i ostale žene, ali njoj nikada nisu smetali kilogrami: 

- Stomak mi ravan samo ujutru, uveče se već nadujem, kao sve žene.

- Još uvek nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, ali nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro i dalje sam sek*i. Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić pa mi je čudno, ali se lepo osećam - izjavila je ona.

O snimku koji je objavila na svom Instagramu govorilo se danima.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".