У одгоју глумца којег је публика заволела кроз улогу голмана Јакше у филму /серији "Монтевидео, Бог те видео" учествовала је и старија сестра Андрије Кузмановића.

Фото: Игор Маринковић

 

Драмски уметник, који од популарног пројекта ниже улоге, дуго је живео у великој заједници, коју су чинили његови родитељи, бака, тетка Оливера и њене две ћерке Симона и Кристина. Старија Симона одувек је имала велики утицај на уметника и до данас се то није много променило. 

- Одрастао сам блажен међу женама, како дођем кући скинем тренерку и само изађем из тога јер сам знао да ће неко сигурно то да покупи, ако не бака, онда, мама, ако не мама, онда тетка или сестра која је 11 година старија. Она ме је повијала када сам био мали. Уз њу сам имао брже здравије одрастање, учила је са мном, увек је била озбиљна глава. Она рецимо доста субјективно посматра ово чиме се бавим, никада јој ништа није ваљало. Буквално ме искалеми остави ме као биљку са завојима, што ми је у послу дало енергију да радим боље. Скоро ми је рекла: " Могу ти рећи, сад си ми већ ок" - казао је глумац, који не крије да му живот са сестрама, тетком, у великој заједници, сада када има свој стан, веома недостаје.

Фото: Игор Маринковић

 

- Баш зато што сам из многобројне породице сада када живим сам осећам неку празнину, усамљен сам. Иако имам свој стан, увек побегнем код маме. Тамо ми је најлепше, замирише ми  подсети ме на стару причу - закључио је он.

Фото:

 

Сестра Андрије Кузмановића у највећој мери је заслужна за то какав је он данас човек и какав однос има према дамама. Он тврди да није мекши већ само зрелији и припремљенији.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".