Поверење је једна од главних ставки здраве, квалитетне љубавне везе. Без поверења свака веза ће се распасти. Проблеми с поверењем лако могу подстакнути осећаје љубоморе, несигурности и издаје и учинити да обе особе у вези пате.

Несигурност у вези може довести до шпијунирања љубавних партнера, свађа и бескрајне фрустрације. Ова четири хороскопска знака су највише несигурна у љубавној вези и воле да шпијунирају своје партнере...

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Рак је један од најемотивнијих хороскопских знакова па није ни чудо да се налази на овој листи. Ракови верују у појам дубоке љубави и са собом носе велику емоционалну несигурност због које страхују од раскида. Чак и најмања промена у понашању њиховог партнера може их довести до тога да постану прави шпијуни.

Лав

Кад их неко привлачи, Лавови су врло интровертирани и осећајни. У вези размишљају срцем, а не умом. У својој глави могу замислити мноштво потпуно инсценираних ситуација, а један сигнал им је довољан да крену прислушкивати партнерове разговоре и проверавати чак и најмањи детаљ.

Фото: Профимедиа

 

 

 

Ован

Будући да је врло радознао и импулсиван, Ован може све рећи у лице. Овнови не верују свом партнеру чак ни ако су у дугој вези. Познати су по стварању лажних сценарија у глави и скенирају сваку реч коју им партнер каже. Ако им је и најмањи детаљ код партнера сумњив, њихова радозналост ће их натерати да га проуче.

Вага

Ваге су веомо несигурне природе. Колико год их партнер уверавао у љубав и доказивао им поверење, оне су стално на рубу несигурности. Искрене су и то очекују од свог партнера, а док га шпијунирају, врло су опрезне јер се не воле извињавати партнеру ако следе погрешне инстинкте.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".