Астролози су навели четири знака Зодијака под којима се рађају најнеподношљивији мушкарци! Са њима је боље да не започињете заједнички живот, пошто ће у случају раскида не само да вас блате, већ ће се постарати и да им живот претворе у пакао!

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Ако је он крив за раскид, онда ће овај хороскопски знак покушати да нестане из вашег живота брзо и без велике гужве. Понекад се и не труди да објасни разлоге зашто се однос распао - он одлази ћутке, одлучно и бескомпромисно. Што је двоструко увредљиво за жену која ништа не сумња. У случају да је одлучила да са неким изгради нову везу, бивши муж ће повезати све везе како би је оставио без пара. Чак и да није било стварне издаје.

Вага

Мушкарац Вага је љубазна, одговорна и поштена особа. Сваки проблем покушава да реши мирним путем. Али невоља је у томе што му је изузетно тешко да се одлучи на последњи корак и раскид. Колебаће се дуго и исцрпљивати вас и таман кад помислите да сте све изгладили, окренуће се и отићи. Повратка нема.

Шкорпија

Овог мушкарца вам је небо јасно послало као казну за прошле грехе. Јер живот са Шкорпијом никада није гладак, уједначен и срећан. Све је добро док је заљубљен, али кад је томе крај, одмах проналази резерву. А све ће учинити да изгледа као да је жена крива за раскид. На све начине ће покушати не само да је унизи пред другима, већ и да је финансијски уништи.

Ракови

Главни проблем код Ракова је што се "залепе" за партнера до границе гушења. Ако одлучи да му највише одговарате, никада вас неће оставити. Али, ако сте ви криви за раскид, неумољив је. Сва она фина и супртилна осећања, сва нежност коју вам је несебично давао ће нестати у трену и показаће се у најгорем светлу.

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".