БЛИЗАНЦИ

Благословени даром лаке комуникације, Близанци воле да сваки разговор обогате мноштвом сочних детаља. Иако се за Близанце не може рећи да имају лоше намере, они једноставно сматрају да све треба поделити са људима који их окружују. Будући да су често укључени у конверзације, Близанци нехотице шире трачеве. Њихова брбљивост је често незаустављива и пре него што схвате открили су неком коме није требало поверљиве информације.

Фото: Профимедиа

 

ШКОРПИЈА

Шкорпије су по природи знатижељне, с тога не чуди да се стално баве туђим пословима. Склоне испитивању, Шкорпије су оне које не могу да одоле а да не копају по дубоким и мрачним тајнама људи око себе. Шкорпија је неко ко ће до најситнијих детаља знати све романтичне подухвате својих најбољих пријатеља, и врло често ће ухватити себе како те детаље открива другима. Такође пуно среће свима онима који покушају Шкорпији да узврате на исти начин.

Фото: Профимедиа

 

ЛАВ

Лав који тражи пажњу учиниће све да се уклопи, с тога не треба да сумњате да Лав у рукаву увек има прегршт корисних информација. Било да је реч о проналажењу нове љубави или изградњи пријатељских односа, овај поносни знак је истински колекционар трачева од значаја. Такође Лав ће искористити своје информације да посредује између два завађена пријатеља.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".