Ован

Ослободите се навика које вас спречавају да се обогатите. Ово ће генерално бити добра и продуктивна недеља за вас. Идеје и планови на којима радите у последње време добиће свој финални облик. Астролози саветују да најважније ствари урадите почетком недеље, а куповину оставите за крај.

Бик

Што пре схватите како треба да побољшате своју ситуацију, пре ћете видети нове финансијске могућности које вам Универзум шаље. Иако током ове недеље не морате претерано да се ограничавате када је куповина у питању, не треба заборавити на пажљив однос према новцу. Направите добар план тако да вам остане средстава за лично задоовљство.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Уз позитивне транзите Венере и Меркура, започећете нову етапу у свом финансијском животу. Астролози саветују да никоме не завидите, да не гледате колико други зарађују и да се не задужујете. Велике су шансе да ове недеље добијете нове идеје и изворе прихода.

Рак

Може доћи до одређених финансијских проблема, али тек на крају недеље. Финансијски токови у блиској будућности могу постати много моћнији због утицаја Меркура. Појачајте своју продуктивност, искористите своје шансе! Ипак, поведите рачуна о трошењу новца иначе се средства могу неочекивано изгубити. У овом периоду није на одмет да жртвујете лични комфор зарад вишег финансијског циља.

Лав

Положај планета имаће позитиван утицај на ствари везане за новац, некретнине и пословну комуникацију, али, да бисте искористили своје шансе, морате да се решите својих старих обавеза. Добро би било да вратите дугове ако имате и завршите раније започете пројекте. Будите стрпљиви и фокусирани!

Фото: Профимедиа

 

Девица

Ваши приходи током овог периода зависиће од тога колико сте флексибилни и харизматични. Ако успете да оставите повољан утисак, или направите компромис, то ће донети материјални добитак. Ваша каријера је ове недеље под појачаном пажњом планета- ако тражите нови посао, промовишете пројекте или радите на нечем великом, онда вас чека велики успех!

Вага

Понашање планета је обележено повећаном активношћу, стога вам астролози саветују да завршите све важне ствари како бисте могли да започнете нове. Обуздајте расипништво, то ће само негативно да утиче на ваш буџет ове недеље. Водите рачуна да не пропустите шансу да упознате једну веома утицајну особу која вам много може помоћи у каријери.

Шкорпија

Средином јула за вас се развија повољна финансијска ситуација. Подршка ће долазити са Венере, која ће бити појачана захаљујући Раку у чијем је сазвежђу. Планете ће вам донети много добрих могућности за каријеру и новац. Ако планирате веће куповине или улагања почетак недеље је савршено време за то.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Почевши већ од понедељка, треба да гласно промовишете своје идеје и да се не плашите да радите више и марљивије. Промишљени кораци сигурно ће на крају дати одличан резултат о коме сањате. Чувајте се енергетских вампира из вашег блиског окружења, они вам у потпуности могу исисати позитивну енергију, неопходну за рад и постизање добрих резултата.

Јарац

Ове недеље планете ће вам помоћи да иза себе оставите неизвесност и пех, да поправите своју финансијску ситуацију. Могуће је да ћете у наредном периоду бити мало импулсивнији. Пазите се непотребних сукоба, нарочито са претпостављенима или с клијентима. Уколико до њих дође, то може врло негативно да утиче на ваше пословање, самим тим и на материјално благостање.

Водолија

Током ове недеље обратите пажњу на своје предности. Прелазак Венере у сазвежђе Рака и транзит Меркура отвориће ново финансијско поглавље у вашем животу. Астролози вам саветују да одмах кренете у акцију, без много околишања. Чекају вас велике промене у финансијама и каријери, зграбите своје шансе одмах!

Рибе

Сада можете да започнете сложене пројекте, преузмете одговорност, промените позицију, трошите новац на оно што желите... Током ове недеље биће и много препрека, али Рибе ће се носити са њима. Астролози вам саветују да унапред развијете резервни план у случају да главни не успе. Ово је сјајан период за пословна путовања и остваривање нових контаката.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".