Након покретања вeb странице, 41-годишњак је платио низ огласа који би на његову страницу довео друге самце. Међутим, још није упознао срећну девојку коју је тражио свих ових година.

То би могло да има везе са врло специфичним захтевом који има за своју будућу девојку - а то је да она не сме да има никакво искуство када су у питању везе и с*кс, баш као и он.

Фото: Депозитфото

 

У видеу на својој вeb страници Данијел је објаснио да жели жену која је цео живот провела усредсређена на своју каријеру и 'чувала се за право време', како би била иста као и он.

Но, брзо је остао разочаран када је схватио да готово нико више не чека 'право време' за интимне односе. Упркос томе, он се и даље нада да ће пронаћи некога са ким може "све да учини, од самог почетка".

- И зато заиста водим ову вeb страницу и плаћам огласе - објаснио је Данијел и открио како његова партнерка може бити било којих година, али мора да буде образована како би могли да се повежу на интелектуалном нивоу.

Током година, упознао је неке "веома лепе" жене, како сам каже, али до сада ниједна од њих није била "она права" па је објаснио каква би требало да буде његова идеална партнерка: "Ако ужива да прича о филозофији, књижевности, науци или било чему академском, она је права особа за мене."