Лав

Лавове највећи успех очекује у каријери. Од првих дана августа све почиње да се развија, а то што сте амбициозни напокон постаје предност. Могуће је унапређење, као и повећан прилив новца. Ово је период путовања, повезивања са сродном душом и добре породичне односе. Сасвим је могуће да ће вам август улепшати целу 2022. годину.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Крајем јула одржаће се догађај који ће вас инспирисати на нова достигнућа. У последњем месецу лета доживећете истинску срећу, а позитивна енергија утицаће позитивно и на односе са људима. Овај месец ће бити веома срећан за вас у свим областима вашег живота. Посебно ће се лепе ствари догодити када је реч о заједништву, доброј енергији и повезивању са особама које чине ваш живот тако магичним.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Овај емотивни знак очекују разне непредвиђене околности. Промене које доживите могу вас подстаћи на нова достигнућа. Желећете да пробудите своје таленте и покажете за шта сте све способни. Имате толико пуно активности и догађаја да ће вам то скренути пажњу са песимистичних и негативних мисли. Крај августа доноси вам једно најлепше изненађење - ново познанство.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".