Јелена Карлеуша ових дана је у центру пажње медија и јавности због сукоба са кошаркашем Николом Калинићем, који је јавно објавио како Лесковчани наводно скупљају новац како би уплатили одређену суму њој како она не би певала у том граду, што је певачицу додатно разбеснело и допринело томе да му одбруси на себи својствен начин, без имало задршке.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Јелена је недавно и шокирала све када је обавестила јавност да се након 14 година брака разводи од фудбалског менаџера Душка Тошића, тако да њу разне турбуленције и тешке ситуације нажалост не напуштају.

Приватни живот Јелене Карлеуше од самог њеног појављивања на јавну сцену пунио је медијске ступце и све везано за њу одјекне као бомба у домаћим медијима, али често и у иностраним.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Подсећања ради, Јелена је једино дете познате радио-новинарке Дивне и криминалистичког инспектора Драгана Карлеуше.

Иако су се развели када је певачица била мала, још дуго су сви живели заједно па није била ускраћена за одрастање у топлој, породичној атмосфери.

Иако је на наступима више гола него обучена, приватно се њен стил доста разликује због чега важи за једну од најлепше одевених естрадних личности.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

 

 

Често се њен изглед доводи у везу са њеним годинама, где поједини лоши коментари предњаче у томе да то није у складу са истим, а мало ко зна да Карлеуша заправо има 43 године и одличан је пример да су за неговану жену године само број.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".