Вршилац дужности директора Дирекције за водне путеве Иван Ђоковић, подсетимо, позвао је према сазнањима Курира свештеника да освешта зграду јер се на том месту некада налазило Савезно државно тужилаштво, а баш у његовој канцеларији седео је тужилац Милош Минић, који је осудио чувеног Драгољуба Дражу Михаиловића.

Са овим поступком се сложио теолог Милош Стојковић и рекао је да су овакве ствари у хришћанском свету потпуно нормалне и да је овакав предлог Ивана Ђоковића потпуно оправдан.

Постоји много алтернативних верзија истине о Дражином убиству, а неки сматрају да његова душа и даље живи и уходи зграду у Француској улици где је наводно Михаиловић мучен пре него што је тајно погубљен.

Пензионисани возач у Влади Србије, Душан Влајковић, посведочио је како му је Милош Минић, главни тужилац у процесу против Генерала посведочио како је Михаиловићево тело измасакрирано и бачено у киселину како би било уништено, а да га је лично убио Слободан Пенезић Крцун.

Алтернативни историчар Милослав Самарџић, изнео је бројне тезе о бројним Дражиним двојницима које су правили Немци, комунисти, па и четници! Он такође тврди да је овај процес био само параван за оно што се заиста дешавало. 

Погледајте ове снимке и напишите нам шта ви мислите о свештању зграде! 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".