Након развода од турског певача Мустафе Сандала емотивни живот Емине Јаховић је под будним оком јавности, а певачица тврди да јој, упркос спекулацијама да је пронашла нову љубав, слобода и те како прија.

- Слободу сам скоро упознала и морам да признам да нема цену. Дуго сам мислила да је у партнерским везама љубомора и забрањивање доказ љубави. Сада схватам да може истински само да те воли онај ко те пусти да слободно летиш, да се уздигнеш и да ужива гледајући те у пуном сјају, а ти му се онда увек вратиш још више заљубљена и у целом комаду - рекла је Емина за магазин "Story", а на питање да ли јој недостају емотивне везе каже:

Фото: Архива Новости

 

- Емотивна веза је комплексна веза и мислим да сам негде у овим одговорима већ то и објаснила. Увек имам изборе, али се ја на то не ослањам. Имам два сина и самостална сам жена. Не треба ми нико да ми попуњава празан простор у животу, јер га и немам толико. Треба ми посебност у сваком смислу, и само за то имам још једно мало место.

Фото: АТА имагес

 

Певачица и њен бивши супруг своју љубав окончали су 2018. године након 10 година брака, међутим, развод није прошао глатко, те су бивши супружници завршили на суду. Наиме, Емина је прошле године тужила бившег супруга јер није уплаћивао алиментацију за децу, међутим, Сандал је поднео контратужбу и према писањима турских медија наводно је доставио доказе да је, откако су се развели у јуну 2018. године, уплатио укупно 1.8 милиона турских лира (око 115.000 евра).

Фото: АТА имагес

 

Емина је сада открила у којој фази је судски спор.

- Наставља се и наставиће се. У мом случају ради се само о принципу који мора да се поштује и одговорности која мора да се преузме. Адвокати раде свој посао, ја им се не мешам - рекла је Емина, а потом признала да турски медији никада нису били објективни по питању њиховог спора.

- Нажалост, нису. Скоро сви написи у новинама увек су на страни мог бившег супруга, случајно или намерно. Али ја сам давно престала да се секирам. Једноставно ме то више не погађа - искрено је признала Емина.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".