Шведски нападач Златан Ибрахимовић прославио је рођендан на којем је наступила Нада Топчагић, певачица чији се хит орио Сан Ремом.

Нада је након што је овај снимак обишао регион, данас реаговала и демантовала да је узела 30.000 евра за наступ на Ибрахимовићевом рођендану, а описала је и како је изгледала журка, те колегама поручила да могу да јој пљуну под прозор.

 

 

 - У Милану је било феноменално! Мислим да сад и врапци на грани знају колико се Златан и ја поштујемо и слободно могу да кажем да је то пријатељство које ће годинама да траје. Спремила сам му неколико изненађења за рођендан, у договору с њему блиским људима сам се организовала како би све протекло по плану и у најбољем реду. Певала сам му на увце мој највећи хит "Јутро је", могу да се похвалим и да су сви гости скочили да играју. Шта да вам кажем, Ибра и ја смо светске фаце! Све сам ја ово заслужила. Колеге с естраде могу да ми пљуну под прозор! Цркните и пукните од љубоморе! Моја каријера је опет у пуном сјају, цио свет бруји о мени. Вероватно ће тек да ме разапињу колеге -  рекла је певачица која је препоносна што се њен чувени хит пјева и ван граница Балкана:

Како је навела, песма "Јутро је" је вансеријски хит који се и данас слуша исто као и првог дана када га је објавила.

 

 

 - Зато могу да разумем зашто је већина колега љубоморна на мене, али ме не дотичу такви коментари. Гледам себе, свој напредак и рад. Ибрахимовић је тражио да се у Сан Рему на фестивалу пусти моја песма, сви то памте, сећам се да нисам могла да спавам од среће! Златан и ја смо се баш зближили и верујем да ћемо од сада стално да се виђамо на рођенданима. Он је спортска величина и нормално је да ми импонује што ме воли и поштује - поручила је она, преносе регионални медији.

(Дан.ме)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".