Глумца Десимира Станојевића, пубилика памти по улози Вукашина Глоубовића  у легендарној серији "Срећни људи", а чувена љубавна сцена између Десимира и Снежане Савић  која је тумачила улогу Малине Војвоић љубавнице Вукашина Голубовића  привукла је тада велику пажњу јавности.

Фото: ТВ Новости

 

 

Глумац је након много година проговорио о врелим сценама са колегиницом Снежаном Савић. Десимир  је до тада радио искључиво као позоришни глумац и није имао искуства у оваквим сценама.

Он је  поступио строго професионално иако му је тада због сексепила који има његова колегиница завидео цео регион.

- Ја нисам имао искуства са љубавним сценама, они су имали, па су ми помогли. Ја према њој нисам гајио таква осећења, зато што ми је колегница. Та сцена је нама професионална, то је технички изведено, човек се унесе у ту сцену да личи истинкси, а све је једна техника која се учи. Што се мене тиче све прошло без већих проблема, ја сам трапав - рекао је Станојевић и додао:

Фото: Јутјуб принтскрин/vladimir.colovic

 

 

- Она је већ снимала слободне сцене у филмовима, тако да је њој то било мучније, мени фасцинантније, са више треме. Знао сам теоријски то, из праксе нисам знао, јер у позоришту тога има ретко - закључио је глумац.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Бољи живот"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".