Девојка ради као аниматор за децу на крузеру.

- То је можда највећи крузер на свету, али кад је реч о кабинама за посаду, оне су све само не велике - рекла је Кејлиг у свом видеу који је објавила на ТикТоку.

Кејлиг је у једном видеу показала кабину коју дели са још једном запосленом на броду, а која је уистину минијатурна. У кабини имају кревет на спрат, мало купатило, орман у који готово ништа не стаје, прозоре немају јер су они резервисани за госте који путовање крузером скупо плаћају.

 

 

- Купатило је толико мала да одједном у њој можете опрати зубе над умиваоником, бријати ноге под тушем и обављати нужду - рекла је и додала да се, иако живе у скученом простору, она и цимерка добро сналазе те су задовољне.

У једном делу кабине налазе се прслуци за спашавање на које су ставиле своје торбице, а испод телевизора држе вотку и грицкалице. Кејлиг спава на доњем кревету, а њена цимерка Пам на горњем. У кабини имају и мали хладњак. Кејлиг је још у шоку што је сву своју одећу и остале потрепштине успела да спакује у тако мали ормар.

Девојка је открила да рад на крузеру има и врло лепих страна. Осим што ће јако пуно зарадити и упознати мноштво нових људи, такође истражује и разна места по целом свету. На крузеру има приступ и теретани за посаду у којој редовно вежба.

 

 

- Можемо да користимо и теретану за госте, али понекад је теретана за посаду мирнија - рекла је, преноси британски Сан.

"Wonder of the Seas" је тренутно највећи на свету и путнике вози по Карибима и Медитерану, а дугачак је 362.04 метара, може да прими готово 7.000 путника.

На крузеру живи 2.300 чланова посаде, има 16 палуба за госте, 20 ресторана, 4 базена, 2.867 кабина, дворану са 1.400 седишта, водени парк за децу, дечје игралиште, клизалиште, симулатор сурфовања и кошаркашко игралиште у пуној величини.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".