Сада је одлучио да се осврне на тему троугла између Далиле и Дејана Драгојевића и Филипа Цара. 

Већ пар дана брачни пар Драгојевић не функционише како треба. Наиме, спекулише се да је за све то крив Филип Цар који има све приснији однос са удатом Далилом. Они су тренутно заједно у изолацији, а за то време она нема скоро никакав контакт са Дејаном. 

Цар је искористио ту ситуацију, па је синоћ признао симпатије које осећа према Далили.

Зоки Шумадинац је одлучио да прокоментарише ову тему и докаже да су осећања обострана.

Фото: Инстаграм принтскрин/zoki_sumadinac_

 

- Ах та љубав. Далила је јако заљубљена у Цара већ дуже време. Још док сам био у Белој кући осећала се привлачност Далиле према Цару. Увек је тражила најближе место на гарнитурама где он већ седи. Ја сам скоро увек седео на истом двоседу где и Цар, јер од самог почетка је сам седео на двоседу. Цар пар дана касније је прешао на двосед или тросед који је био одмах уз двосед. Далила је готово увек брже боље села на исту гарнитуру где седи и Цар и увек нежним гласом се обраћала њему. Једном му је рекла јасно и гласно да је она за њега увек ту кад му нешто затреба. Признаћете да је мало необично да удата жена нуди се да се нађе слободном дечку.Због тога је и прскала од љубоморе на Чаприћку када се Цар окренуо према њој. Моја запажања су увек исправна и реална - написао је Зоки Шумадинац на свом Инстаграм профилу.

Фото: Инстаграм принтскрин/zoki_sumadinac_

 

- Гледам, слушам и не верујем. Не знам да ли ко може да поверује. Далила осула паљбу на Дејана, како је он њу варао стално у спољном свету. Па људи има ли ко нормалан да поверује у ове глупости и изјаве дегенске. Драгојевићи су спавали три кревета иза мене и све се чуло и све се зна. Свако јутро је устајо први, кувао је кафиџонку и доносио у кревет. Она је скоро сваки пут спавала дуже и кафиџонка се охладила, па је Деки кувао поново. Једно јутро Деки је скувао Кафиџонку нешто пре 11 сати. Далила се није будила до пола један, затим му је тражила да скува другу али шпорет је већ био угашен. Она је из кревета подивљала и гађала га неком њеном играчком. Он се њој цео дан извињавао трчкарајући за њом. Не стајем ни на чију страну, заболе ме питон али не подносим неправду и тачка. Дејан од Далиле не сме да п*ша буквално. ова стратегија коју она има је толико прозирна и глупа да ће на крају опет кад буде проваљена разваљивати и бежати одакле су дошли - закључио је Шумадинац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".