Приче да су другарице заратиле око познатог оперског певача Николе Мијаиловића, знатно млађег од обе, испровоцирале су Зорицу да злобницима запуши уста.

- Ма то су све будалаштине. Баш је сад Зорица Марковић отела дечка Весни Змијанац! Па Весна је упознала мене и Николу, ми се годинама дружимо. Некада и сви заједно проводимо време. Ја не знам шта је било између њих, али знам да су у одличним односима. Са Весном се дружим 35 година и то пријатељство ће трајати до краја живота, као и пријатељство са Николом. Па толико је новинара прошло кроз моју кафану и толико су пута Николу и мене виђали заједно, не знам што се сада причају глупости. Никола је талентован човек и права је људина, кад пусти глас сви попадамо - каже Зорица.

Фото: В. Данилов

 

 

- Њему је недавно преминуо пас за којег је јако био везан. У знак подршке сам објавила заједничку фотографију испод које пише брат, пријатељ. Немају људи шта да раде па измишљају приче и састављају људе. Криво ми је због њега, али надам се да ће се и он и Весна слатко насмејати тим глупостима.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Маја Маријана

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".