Британка Џени Плат која је 16. јула трчала прекривена крвљу и звала помоћ након што је њен бивши дечко Рики Биби (40), иначе рагби играч преминуо у њиховој италијанској хотелској соби, била је жртва „шокантног и насилног напада“, пише Дејли мејл

Плат (44) хитно је пребачена у болницу где су је доктори три пута оперисали након што ју је жестоко претукао Биби који је преминуо од срчаног удара у хотелу у Фиренци. 

Тужиоци су морали да чекају више од недељу дана како би разговарали са Џени која се опорављала од повреда. Она је тек недавно пуштена из болнице и дозвољено јој је да се врати кући, али ће јој бити потребна стална медицинска нега.

Породични пријатељ је за британски медиј рекао да је Платова жртва шокантног и насилног напада у хотелској соби од стране човека са којим је имала дугогодишњу везу. 

- Она је чинила све што је могла да помогне италијанским властима да схвате шта се догодило те ноћи, разговарајући с њима као сведок и као жртва породичног напада - реко је извор. 

Како наводи, Џени је била са Бибијем три године, а отишли су у Фиренцу због лечења у бањи. Он је у последње време патио од менталних проблема и доживео је озбиљан пад у последњих шест месеци, а овао путовање требало је да га врати на прави пут. 

Ипак, завршило се трагедијом. 

Њих двоје су те кобне ноћи изашли заједно и уживали у лепоти Фиренце. На снимцима које је добио британски медиј виде се Џени и Рики како се враћају у своју хотелску собу у раним јутарњим сатима тог 16. јула. 

Обдукција је показала да је Биби преминуо од срчаног удара, а иако резултати токсикологије тек треба да буду потврђени, полиција каже да је узео кокаин и алкохол. 

Џени је објаснила полицији да је оне ноћи када је преминуо, Биби био потпуно ван контроле и да ју је напао.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".