Britanka DŽeni Plat koja je 16. jula trčala prekrivena krvlju i zvala pomoć nakon što je njen bivši dečko Riki Bibi (40), inače ragbi igrač preminuo u njihovoj italijanskoj hotelskoj sobi, bila je žrtva „šokantnog i nasilnog napada“, piše Dejli mejl

Plat (44) hitno je prebačena u bolnicu gde su je doktori tri puta operisali nakon što ju je žestoko pretukao Bibi koji je preminuo od srčanog udara u hotelu u Firenci. 

Tužioci su morali da čekaju više od nedelju dana kako bi razgovarali sa DŽeni koja se oporavljala od povreda. Ona je tek nedavno puštena iz bolnice i dozvoljeno joj je da se vrati kući, ali će joj biti potrebna stalna medicinska nega.

Porodični prijatelj je za britanski medij rekao da je Platova žrtva šokantnog i nasilnog napada u hotelskoj sobi od strane čoveka sa kojim je imala dugogodišnju vezu. 

- Ona je činila sve što je mogla da pomogne italijanskim vlastima da shvate šta se dogodilo te noći, razgovarajući s njima kao svedok i kao žrtva porodičnog napada - reko je izvor. 

Kako navodi, DŽeni je bila sa Bibijem tri godine, a otišli su u Firencu zbog lečenja u banji. On je u poslednje vreme patio od mentalnih problema i doživeo je ozbiljan pad u poslednjih šest meseci, a ovao putovanje trebalo je da ga vrati na pravi put. 

Ipak, završilo se tragedijom. 

NJih dvoje su te kobne noći izašli zajedno i uživali u lepoti Firence. Na snimcima koje je dobio britanski medij vide se DŽeni i Riki kako se vraćaju u svoju hotelsku sobu u ranim jutarnjim satima tog 16. jula. 

Obdukcija je pokazala da je Bibi preminuo od srčanog udara, a iako rezultati toksikologije tek treba da budu potvrđeni, policija kaže da je uzeo kokain i alkohol. 

DŽeni je objasnila policiji da je one noći kada je preminuo, Bibi bio potpuno van kontrole i da ju je napao.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".