Бекама су папараци ухватили док се одмарао седећи на палуби без мајице и у купаћим гаћама, те је тако показао своје неодољиво добро тело.

Иако по себи има гомилу тетоважа, његови исклесани мишићи и те како су долазили до изражаја. Посебно у очи упада и његов препланули тен, који му баш пристаје.

Фото: Профимедиа

 

Пар је касније снимљен с децом и пријатељима на ручку, где су видно били расположени.

Фото: Профимедиа

 

Викторија је недавно на свом профилу на Инстаграму поделила и њихову заједничку фотку на којој обоје имају црвене одевне комбинације.

Фото: Профимедиа

 

Позирали су насмејани и загрљени, а Викторија је написала:

"Изгледа да сам поново инспирисала Дејвида Бекама! Мечи, мечи".

Иначе, Дејвид и Викторија Бекам недавно су са својом породицом неколико дана боравили у Хрватској на острву Лопуд поред Дубровника, одакле су се потом упутили у Италију, а сада уживају у Мајамију.


Бекамови су из Хрватске објављивали садржај с летовања, а славни фудбалер је нарочито био одушевљен специјалитетима којима су их служили у једном ресторану.

Пре самог одласка из Хрватске, Дејвид је објавио и још неколико кадрова из Хрватске у својим причама на Инстаграму, а снимио је и познате дубровачке зидине, које су га подсетиле на популарну серију ''Игра престола'', која се снимала у Дубровнику.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".