Далила и Дејан Драгојевић сатима покушавају да реше проблеме који су озбиљно уздрмали њихов брак, а Дејан је постао свестан да је Филип Цар умешао прсте и да његова супруга није равнодушна према Филипу:

- Враћам филм шта смо се договарали пре уласка, ја сам ти говорио да се дружиш, да је ово другачији простор - рекао је Дејан.

- Ја не желим тебе да спутавам... Човече, кад си ти био онакав на журци? - питала га је Далила.

- Увек. Само волим да видим кад си сређена и играш. Ти као да не знаш шта причаш, ти си мени рекла да желиш да причаш са Матором, да не идем ја са тобом, да желиш да се шеташ са свима. Индиректно да ти ја сметам, рекла си ми да се дружим - објаснио је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Ти си исто ове ствари радио кад си направио ону грешку, ја нећу да спомињем особе, али немој да ми глумиш жртвено јагње, мени никад нећеш бити жртва! Ја ти нећу дозволити да будеш жртва! Упознала сам новог тебе, тебе ни не занима зашто сам ја плакала. Станија ми је рекла да сви причају како си продао "Тајну вечеру", зашто си крио тај цртеж од мене? - побеснела је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Ти си мени заменила све у животу... - почео је Дејан.

- Молим те, устани и иди од мене, не могу да слушам ове твоје жалопојке. Нећу да ти опростим ону грешку, када си сакрио од мене и смејао се. Импонује ми кад ми неко удели комплимент, нећу да бежим од тога - говорила је задругарка.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".