Млада музичка звезда Анастасија Ражнатовић своју каријеру гради без скандала, корак по корак, а сада је открила шта је било пресудно за њен успех.

- Рекла бих да је то био тренутак када сам објавила другу песму, "Ране". Тада сам себи рекла: "Ово је дефинитивно твој пут и посао којим треба да се бавиш". То је било све по осећају - рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Она је истакла да јој не смета што је пореде са мајком Светланом Цецом Ражнатовић.

- Постоје и добре и лоше стране, пошто сам изабрала да се бавим тим послом јесте оптерећење, пошто ми је мајка највећа балканска звезда, људи имају и већа очекивања. Ја се не такмичим нити гледам да личим на њу, имам свој фазон, стил који гурам, идем полако. Мислим да ништа не треба да се упоређује. Има и лепих ствари, наравно, јер рецимо људи који су анонимни не могу да се прогурају и покажу свој квалитет. Са те стране ми је било лакше јер су људи знали за мене, расла сам пред камерама, први пут сам на телевизији била када сам имала само 29 дана - истиче Анастасија у емисији "Лето у Србији".

Осврнула се и на сталну медијску пажњу која је на њу усмрена.

- Дефинитивно је тешко, није увек сјајно. Лично мени је напорно понекада, зато волим да путујем, осећам се растерећеније, могу да се опустим. Није то не знам какав проблем, али кад знате да вас неко гледа, снима, кад рецимо седнете са пријатељима у кафић и хоћете да се опустите, попијете кафу, онда није баш пријатно. Али ми је јасно да је то део мог посла. Навикла сам се, али јесте напорно - додаје певачица.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Како тврди, посао певача је изазован и због константног сређивања.

- Да, то је део нашег посла јер нам се све броји, људи памте. Мама моја када је нешто обукла два пута, одмах је изашао наслов "Цеца се не пресвлачи". Морамо да будемо иновативни. Све то је део мог посла - визуелни идентитет, песме, све. Не могу све сама, имам тим, иако мислим да имам укуса, али имам тим људи који се брине о томе, шминкера, фризера, стилисткињу. Вељко ми више каже "У томе си кренула?", него мама - закључила је она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Арканове и Цецине свадбе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".