Певачицу Марину Радосављевић Маки претукао је бивши љубавник И. Т., 4. августа на  Lovefest-u у Врњачкој Бањи, због чега се она налази у краљевачкој болници са озбиљним повредама.

После четири дана потраге полиције за њим, он се данас предао и након што је саслушан већ је пуштен на слободу. Како је речено из Полицијске управе Краљево, ради се на утврђивању свих околности после чега ће бити донета одлука о даљем поступању.

Фото: Фејсбук принтскрин/Marina Radosavljevic

 

Марина је открила  да он већ има досије. 

- Лежао је већ у затвору због пуцњаве на друго лице - поручила је кратко.

У Врњачкој Бањи, И. Т. је познат по пословима са градњом, као предузимач.

Подсетимо, Радосављевићеву је претукао бивши љубавник насред фестивала, када се у њу залетео и ударио је. Она је затим пала, том приликом запао је језик у грло, те ју је Хитна помоћ на носилима унела у кола.

- Поломљен ми је прст, имам јаке болове у пределу грудног коша, све ме кости боле, лице ми је унакажено и имам руску крагну. Мислила сам да ће лекари да ме пусте кући данас, али ми је лекар рекао да не долази у обзир јер сам добила потрес мозга и због тога чим покушам да устанем, почнем да повраћам. Због тога ми не дају да идем кући и мораћу још неко време да останем у болници - поручила је певачица кја је већ неколико дана на болничком лечењу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Уснија Реџепова - ретроспектива каријере

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".