Не прође ни месец дана да проблеми у браку Вујадина Савића и Мирке Васиљевић нису тема портала. Невенчани супружници, који у заједници живе већ 11 година, погодни су за медијске спекулације, а све захваљујући фудбалеру који се не смирује.

Фото: Н. Парушић

 

 

Једно време се чак тврдило и да је глумици био неверан, чему су сведочиле фотографије, а што је додатно потпиривало градске приче да у њиховом односу није све идеално. Проблеми у браку Вујадина Савића и Мирке Васиљевић често су тема јавности и због фудбалеровог невештог баратања друштвеним мрежама. Његова последња објава посебно је уздрмала је јавност, а све због тога што се верује да ју је лепшој половини упутио.

Фото: Инстаграм принтскрин/savicvujadin

 

 

- Некада мораш урадити оно што је најбоље за тебе и твој живот, а не оно што је најбоље за све остале - написао је Вујадин на "Инстаграму", што су многи протумачили као последицу свих одрицања које је због каријере, па самим тим и издржавања породице морао да начини.

Мирка и Вујадин на бројне медијске наводе никада се нису много обазирали, већ им је главна преокупација било прилагођавање на живот у иностранству са наследницима, којих данас имају четворо, а шта се заиста дешава иза њихова четири зида само они знају.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".