Бивша девојка Страхиње Марковића (23), кога је синоћ убио Милан Т. (24) у Краљеву, опростила се од њега потресном објавом на друштвеној мрежи Инстраграма.

Подсетимо, Страхиња је убоден ножем, негде око два сата ујутру након краће вербалне расправеса Миланом Т., а преминуо је у три сата на Хируршком одељењу болнице у Краљеву.

Фото: Принтскрин инстаграм

 

- Ма какви били, тврдоглави, детињасти, једини спас ми је био то што си бар жив, што нар имамо нешто заједничко до краја живота, иако нисмо заједно. И последњи пут када си ми рекао "Видећу ја нашу Касју први", нисам ти веровала, просто мој мозак није могао да прихвати - напсисала је несрећна девојка на инстаграму и додала:

Фото: Принтскрин инстаграм

 

- Ти? Стена? Њу први да видиш? То је немогуће. Животе ку*во распала - написала је она на заједничкој слици са њиховом трагично настрадалом ћерком.

Подсетимо, девојчица Касја преминула је нако што је пала кроз прозор зграде стана у ком је живела са мајком у децембру прошле године. Упркос напорима лекара и њеној борби, издахнула је два дана након пада, а сада их је задесила још једна трагедија.

Фото: Принтскрин инстаграм

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".