Марко Миливојев, познатији под надимком Мили, недавно је доживео велики губитак почетком јула када је остао без оца, реквизитера Владимира који је трагично настрадао на снимању филма "Олуја".

Он је пао у понор са литице на Тари, највероватније пошто је поклизао у тренуцима када је покушавао да устане са земље. Да живот певача није лак, доказује чињеница да се Мили, упркос губитку, вратио публици и наступума пре истека 40 дана жалости.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Зависи како гледате на то. С обзиром на то да нисам имао лак животни пут, научио сам да све гледам са позитивне стране. Моја публика ми такође даје позитивну енергију и снагу. Свакако ја ништа не морам, ја сам прихватио да наступим, додуше у црнини - сетно прича Мили.

- На крају крајева, то је посао као и сваки други, а како се ја осећам то само ја знам. Да се бавим било којим другим занимањем, било би потпуно нормално да радим. Музика је мој посао, али је мени и много више од тога. Музика је пре свега мој живот, иако додуше приватно не слушам нити радим на музици од када ми је отац погинуо. То је, ако питате било кога ко ме познаје, незамисливо јер се ја будим и заспим уз музику сваки дан. Једноставно, немам жељу за тим, а такође и из поштовања према њему као и нашим обичајима и традицији - искрен је репер.

- Такође, знам да мој отац не би волео патетику, пренемагање и слично. Знам да би њему било најдраже да наступам и радим, јер знам колико је био поносан на мене, мој рад, моје песме, моју глуму и мој успех. Упркос томе што се јако дуго нисмо ни видели ни чули.

Од како је Владимир погинуо, Мили се није оглашавао за медије упркос разним нагађањима о начину на који је његов отац изгубио живот. Сада открива позадину своје ћутње.

- Пре свега сам био заузет обавезама око свега као његов најближи род. Трудио сам се да сазнам шта се тачно десило, да бих могао да дам било какву изјаву. Све је било обавијено велом мистерије. Знам да је било на хиљаде чланака и у Србији и иностранству. Мој адвокат је задужен да чита наслове, чланке и реагује, уколико је потребно, тако да се ја не оптерећујем тиме. Права истина је да је мој отац погинуо на раду и то је једина истина. А ко ће да одговара за то и да сноси последице ће се тек сазнати, као и ко је пласирао лажне информације. У новинама је изашао наводни налаз обдукције док прави налаз још заправо није био ни готов. Наиме, у том правом налазу пише да је мој отац погинуо на раду. Све у свему, адвокати раде свој посао, тужилаштво свој, а истина је само једна - тужно прича Мили који оца није видео више од деценије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ћерка Неде Украден - Јелена Билбија Миновић, лепа, успешна, мајка троје деце

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".